You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2017-09-27 20:11:12

greend
Member
Registered: 2008-12-10

Deploy studio stops and changes server to https://127.0.0.1:60443

I have 2 osx servers, one running 10.11.6 and the other 10.12.6.
All of a sudden today, I received the "host unavailable" message on both when trying to image. In System Preferences it said Deploy Studio was "stopped" and the server said https://127.0.0.1:60443 instead of my server.
I uninstalled Deploy Studio and reinstalled with the newest version. After the install, it said ready and all looked good in system preferences.
I tried to image and it changed the server again, and stopped Deploy Studio.
Anyone have any idea what is causing this and what I can do to fix it?

Last edited by greend (2017-09-27 20:24:49)

Offline

#2 2017-09-27 23:29:06

mjsanders
Member
From: Schiedam, Netherlands
Registered: 2008-09-02
Website

Re: Deploy studio stops and changes server to https://127.0.0.1:60443

Is your network stable?
Check IP settings, should be fixed IP#.
check DNS, should be resoved by all clients to your server. Use bonjour address, or use IP address in all setup assistant urls as temp solution.

And when you try to fix, try to re-run the setup wizard, that is the best way to check your current settings and if needed adapt them.
Much better than re-install.

Offline

#3 2017-10-10 08:39:21

eli7e
Member
Registered: 2017-10-09

Re: Deploy studio stops and changes server to https://127.0.0.1:60443

I have the same issue. Did you find a solution?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB