You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2017-03-16 13:24:20

hqonline
Member
Registered: 2013-07-31

Can't validate source on restoration

Hi

I just re-installed my mac server and deploystudio. But when I run a workflow, and it's about to start restoring a image, it fails.

2017-03-16 13:08:03.445 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] XSTA start 401 client 2017-03-16 13:08:03.446 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] XSTA setup 2017-03-16 13:08:03.447 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Validating target...done 2017-03-16 13:08:03.447 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] XSTA metadata 2017-03-16 13:08:03.464 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Validating source... 2017-03-16 13:08:03.465 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Could not validate source - Invalid argument 2017-03-16 13:08:03.465 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Command failure: XSTA fail 2017-03-16 13:08:03.468 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Restoration failed 2017-03-16 13:08:03.468 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] -> Restore action completed. 2017-03-16 13:08:03.468 DeployStudio Runtime.bin[336:18766] Restoration failure (elapsed time: 0.06 minutes) 


Anyone who knows what this is ?

Thanks!

Regards,
hqonline

Offline

#2 2017-03-17 13:52:58

hqonline
Member
Registered: 2013-07-31

Re: Can't validate source on restoration

I had to capture a new image. Everything works after that. But none of the old images worked.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB