You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2016-09-13 15:02:02

haelios77
Member
Registered: 2015-08-04

iMac Late 2015 gets circle with line thru when booting to DS

I just purchased these iMac's recently and when I tried to boot them to my DeployStudio, I get the circle with line symbol. Then it just shuts down. Not sure what is going on. I was just using my DS server to reimage two computer labs. I am currently running DS 1.6.16

Offline

#2 2016-09-13 17:42:43

Meat
Member
From: SF CA US
Registered: 2009-02-04

Re: iMac Late 2015 gets circle with line thru when booting to DS

You should build a new netboot image from the new iMacs.
The OS of your current netboot image is not supported on the new iMacs.

Offline

#3 2016-09-14 15:20:18

haelios77
Member
Registered: 2015-08-04

Re: iMac Late 2015 gets circle with line thru when booting to DS

I just updated to the latest 1.7.4.4 DS server. Created the latest netboot set (osx10.11.6) and still when I go to boot off the netboot image on my new iMac (Late 2015) models I get the Circle with Line Symbol. Anyone have had this issue recently?

Offline

#4 2016-09-16 21:51:04

Meat
Member
From: SF CA US
Registered: 2009-02-04

Re: iMac Late 2015 gets circle with line thru when booting to DS

You still didn't say where you built the netboot image.

Did you build it ON the Late 2015 iMac?
What is the build number of the OS X version? (click the version number in Apple Menu > About this Mac)
Are the netbooting iMacs on the same subnet as the DeployStudio server?
If you hold the option key down, do you see the netboot image you created?

For clarity, those are four specific questions, above.

Last edited by Meat (2016-09-16 21:55:42)

Offline

Board footer

Powered by FluxBB