You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2016-12-18 15:32:44

Niarf
Member
Registered: 2010-01-11

DS 1.7.5 : segfault and webservices

Hello everyone,

We have just upgrading to DS 1.7.5 and we are testing some webservices to set entries in database.

But all calls on set/entry are broken.
And DS had a segfault and restart.
Soooo bad !!!!

Few months ago, we had also this problem.

Any idea what happens ?

Same problem on 2 servers (new and just install in OSX 10.11).

Best,
N.

Offline

#2 2016-12-21 18:12:40

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

May you send some crash logs by mail (admin@deploystudio.com) ?

Offline

#3 2016-12-21 18:30:52

Niarf
Member
Registered: 2010-01-11

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Done.

My mistake : it is a 10.10.X server.

Last edited by Niarf (2016-12-21 18:31:31)

Offline

#4 2016-12-27 01:29:17

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Thanks for the samples.
We've reproduced the segmentation fault and fixed it, but your script will only work if the "Reject unknown computers" security option is unchecked, otherwise most of the post commands will be reserved to DeployStudio Admin & Runtime clients.

Offline

#5 2017-01-19 18:42:25

Niarf
Member
Registered: 2010-01-11

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Hi,

Thanks for the new version.
We will test it ASAP.
However, I don't understand why we have to uncheck "Reject unknown computers", while I will register machine with xml file ???

Best
N.

Offline

#6 2017-01-21 10:45:08

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Right, we need another setting to explicitly allow third party clients to inject data to DS server.

Offline

#7 2017-08-10 17:39:14

Niarf
Member
Registered: 2010-01-11

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Hello,

Any news about this new setting ?
We moved to this new version 1.7.6 and now, we have a 403 error when we make a request with a plist/xml file. :(((
And we don't want to uncheck "reject unknown computers".
Best.
N.

Offline

#8 2017-08-10 23:02:35

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

We'll try to post a new build next week.

Offline

#9 2017-08-11 02:02:40

Niarf
Member
Registered: 2010-01-11

Re: DS 1.7.5 : segfault and webservices

Nice, we'll stay tune.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB