You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 2008-02-22 11:34:12

michr
Member
Registered: 2007-11-05

2 problems

Hi! Many problems have been fixed in the new RC2, thats nice!

When I'm restoring an OSX Tiger image from a Tiger netboot set, on my OSX Leopard server, it wont create users which I have created in the Database. Everything works fine on Leopard, but not on Tiger.

The second problem: Will it support more languages, else than English, French and German? I'm running the Danish version of OSX, so it would be nice also to have that option :-)

Ohh, I just saw one thing. When creating a user on Leopard from the database, without a password, it will use the shortusername as the password! So both the username and password will be the same. If I define a password, everything is fine.

Michr

Last edited by michr (2008-02-22 12:08:27)

Offline

#2 2008-02-23 10:02:05

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: 2 problems

We'll include some testing with Tiger for rc4.
Using the shortname as password is the normal behavior when password is not set.

Give us your Danish com.apple.HIToolbox.plist and .GlobalPreferences.plist files to add the option to the netboot set.

Offline

#3 2008-02-26 10:04:44

michr
Member
Registered: 2007-11-05

Re: 2 problems

Where do I find these files? And shall I find them on a Tiger, Leopard or both?

By the way, when installing DeployStudio Server, it automatically enable DHCP!! It would be very nice, that it didn't enabled the service automatically, but asked before it did it... I'm using a separate DHCP server on the network.

Last edited by michr (2008-02-26 10:05:55)

Offline

#4 2008-02-26 19:13:09

admin
Administrator
Registered: 2007-03-29
Website

Re: 2 problems

You should find these files in ~/Library/Preferences/. Second one is not visible.

In the meantime, don't install the DeployStudioPC package and the DHCP service should not be started by the installer.

Offline

#5 2008-02-28 09:43:59

michr
Member
Registered: 2007-11-05

Re: 2 problems

Okay, I've sent the files to info@deploystudio.com or do you want them to another e-mail address?

Offline

Board footer

Powered by FluxBB