You are not logged in.

Announcement

[2017.09.08] DeployStudio build v1.7.8 (checksum, release note).
[2016.08.26] DeployStudio build v1.6.19 (release note).
[2013.02.23] DeployStudio last universal build v1.5.17 (release note).

#1 Install » apfs image » 2019-08-14 20:40:35

s281er238
Replies: 1

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#2 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:40:03

s281er238
Replies: 1

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#3 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:39:59

s281er238
Replies: 0

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#4 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:39:56

s281er238
Replies: 0

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#5 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:39:47

s281er238
Replies: 0

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#6 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:39:36

s281er238
Replies: 0

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#7 Install » does deploy studio work with apfs image or are we done . » 2019-08-14 20:39:30

s281er238
Replies: 0

I want to set up deploy studio for Mojave and I've heard that the apfs image won't work anymore with, Is anyone successfully able to create and Mojave image and deploy it to new apfs image macs

#8 Install » deploy studio and mohave and high sire » 2019-05-08 19:12:43

s281er238
Replies: 0

hi guys been deploy studio user for many years now i stepped away for a bit had some medical conditions and now I'm back. Where do we stand with deploystudio and Mojave and apfs .  Can i setup a deploy studio server and create boot sets for my new computers using Mojave or are we done with that and Sierra  is last any info will be helpfull. i been out of it

#9 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-02-05 02:11:50

so imaging 2 iMacs same time non multicast took me about 26 min for both  36 gig image data sent is  55 megs in activity monitor on a separate gigabit switch the images are all on the same drive as the server .will it help if i move them to an external drive via thunderbolt  to not really .I tried to multicast but it waited for 4 machines at a time how  does all this sound so far

#10 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-02-04 03:26:31

i don't have it on that i have it on 10.9.5 mav ,i have 34 gig image and i was trying to do 3 iMac and its took me 1 and half and the 3rd computer didn't even make it to netboot for 30 min until finally logged in but was very slow to even netbook cause i had already started the 2 images .You think i should se the workflow to auto start or i should just booth all machine into the network first and then start them manually .Im gone try to booth all of them and see if i can even booth all of them cause i booted 2 machines into the netboot but the 3rd machine took forever to boot in after the first two where already booted into it which was wierd .I will also use new cables to make sure we good on that side and let you know thanks guys

#11 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-02-03 12:24:47

ok great ill give it a go and see where i get .I hope it does the job cause its been a challenge to get this thing up and going i was gone give up soon and try something else .so as far as my setup I'm ok i haven't done anything wrong right i don't need any dans setting or other  setting modified if I'm not connected to any network just a switch and all machines are on make switch

#12 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-01-31 08:51:12

thanks so much for the reply let  me tell you me setup and you tell me what you think .Im basically running a 21 inch iMac 2.8 with 8 gigs ram and OS X 9.5 server and new deploy studio software .I have 2 images there 34 gigs each that i want o push out on a isolated off the network setup .I have a brand new 24 port gigabit switch and all the machines basically pull into the switch including the server and i have dhcp setup on the mac server side to give ip addresses no dans setup all disabled .Im able to netboot 2 computers into the netbook environment and start the work flow manually a the first machine says 10 minuend second one comes in at 40 min but they both took about a 1 to do and i wasn't even able to boot the 3rd  machine in net boot env cause it was so slow.i just want to be able to images 10 iMacs at a time without being connected to network jus tot a switch is tat possible  and be at reasonable times .i think my 8 gig ram  was being used up after 2 machine logged in and my images are on the server machine as well .I was  thinking of buying a new mac pro with 32 gigs of ram and 2 drives sad and maybe that would help the issues unless you think I'm ding something wrong or missing something  on configuration its my first time using this software thansk guys for all help

#13 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-01-30 08:06:23

first net booted iMac  takes 9 minutes to restore the image and the second iMac at the same time the other one is running   takes 28 minitues.Is there anything i can do to speed up the  time

#14 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-01-30 07:31:19

so basically i have a iMac intel 2.8 mhz 8 gigs of ram running deploys studio latest version OS X 10.9.5 server not Yosemite  and i have 2 master images on the server .I have a 24 port gig switch that running on dhcp via mac server no router installed and I want to be able to image multiple machines at the same time via the isolated  stand alone  network and its being very slow after the first machine the second mac takes for ever to boot into deploystudio netboot for me to images it

#15 Re: Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-01-29 22:14:37

anyone with any info anything at all nothing

#16 Install » installed deploystudio but runnign very slow » 2015-01-28 23:37:54

s281er238
Replies: 13

i setup a deploy studio in osx.9.5 with osx server and reconfigured the whole  setup on a isolated network using dhcp server on the imac 2.8 Intel i core 5 8 gigs ram and  both images  are on the actual server using a gigabit 24 port switch ,I can boot one machine fast and start the image and the second machine just take forever to net boot .I need to be able to at least do 6 machines at a time .What am i doing wrong or do i just need faster computer and external drives for the images .i  hear some people talking about setting up dns and reverse dns .When i netboot to the server the 2 or 3 machine takes for ever to boot into tit and then its slows down the server as well and the process to the max

#17 Re: Usage » clients hang on restoring a master » 2015-01-13 05:47:37

i installed osx server 10.10.1 and latest deploy studio made master image from new iMac with lastest operating system and non of my machines which have previous 9.5 or the new 10 boot to it it go to the  deploy studio boot screen and all i get a beach ball spinning and sometimes even just  cericle with arrow going across on my sad laptops i spent 10 hrs yesterday can't figure out why is this a mac os thing

Board footer

Powered by FluxBB